Saját Verset Mindenkinek!

SaVeMi Rólunk

Pár éve már tervben volt hogy, létrehozunk egy hasonló oldalt, de akkor úgy alakultak a dolgok, hogy nem jött létre. Azóta mindenki tette a saját dolgát, mentek és jöttek emberek a csapatba, ezáltal felfrissültek kapcsolatok.  Egy ilyen friss kapcsolat során ismerkedtünk meg egy fiatal és tehetséges ám, nem nagyon ismert íróval, aki újból felvetette az ötletet, mi lenne, ha beindítanánk egy oldalt, ahol az emberek szeretteiknek rendelhetnek személyre szabott verseket, vagy rövidebb történeteket. Rábólintott mindenki és elkezdtünk ötletelni, hogy mit hogyan tegyünk, hogyan lenne jó. Megkerestünk még pár írót és költőt, akikkel megállapodtunk. Ezután már nem is volt hátra más, mint elkészíteni ezt az oldalt. Folyamatosan szeretnénk bővíteni a szolgáltatásainkat, amik nem korlátozódnak csupán írói tevékenységekre, vállaljuk Önéletrajzok, beszédek szlogenek készítését is. Valamint egyeztetés után dalszövegek írását is vállaljuk. Ahogyan szolgáltatásainkat úgy a költők és íróink táborát is folyamatosan bővíteni szeretnénk.

Ezen az oldalon keresztül rendelhetsz verseket, vagy rövid kis történeteket születésnapra, névnapra, Valentin napra, nőnapra, anyák napjára, húsvétra, karácsonyra, télapóra, esküvőre vagy szinte bármilyen más alkalomra egy barátodnak, kedvesednek, szülőknek, nagyszülőknek vagy bárkinek akinek csak szeretnéd.

De akár önéletrajzokat, cégismertetőt, szlogeneket, beszédeket is elkészítünk, valamint hozott zenei anyagra dalszövegeket irunk. 

Kattints a hirdetésre Kattints ide

 

SaVeMi 2013 © 2013 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode